به گزارش راهبرد معاصر؛ طی بیانیهای جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از کاندیداتوری آیت الله رئیسی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ حمایت کرد.
متن این بیانیه بدین شرح است:
با شکل گیری آرایش جدید انتخاباتی طی روزهای اخیر و در پی ثبت نام جمع کثیری از چهره های سیاسی کشور شور و نشاط مطلوبی در آسمان سیاست ایران پدیدار شده است که در نتیجه آن امید است خرداد ۱۴۰۰ به نقطه عطفی در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی تبدیل شود و این چنین بوده است که پرچمی که خمینی کبیر برافراشت طی همه سالهای ۴ دهه گذشته همواره با نوعی از خلاقیت برگرفته از امداد الهی بر هم زننده تمام برنامه ریزیهای دقیق و هزینه های کلان نظام سلطه شده است.
در چنین فضایی آنچه مقتضیست بیش از پیش نقشه راه احزاب و گروه های سیاسی و نیز شخصیت ها و توده مردم باشد پرهیز از بداخلاقی های رایج سیاسی و تهمت زنی های آزار دهنده ایست که متاسفانه در سال ۹۶ شاهد آن بودیم، و البته در این صورت است که شور سیاسی شکل گرفته در فضایی عقلانی میتواند تصویری از واقعیت را جلوی دیدگان ملت ایران بگشاید تا این مردم رنج دیده، اما فداکار و فهیم با چشمانی باز قدم در مسیر مهم ماراتن ۱۴۰۰ برای انتخاب موثرترین فرد در معیشت خود و فرزندانشان بگذارند.
و اما آنچه گفته شد به هیچ وجه به معنی عدم ارائه انتقادات دلسوزانه، واقعی و مستند به ملت شریف ایران نیست، ملتی که باید بداند و میداند که ازموده را آزمودن خطاست. ملتی که خود میداند به رخ کشیدن کارنامه وضع موجود به هیچ وجه تخریب آنانی که باعث و بانی وضع موجودند نیست، بلکه تلنگریست که اهل خرد فراموششان نشود بوجود آورندگان وضع موجود نمیتوانند تغییر دهنده آن باشند. آری تحول آفرینی خوب است و لازمه امروز ایران عزیز اما این هم قانون قطعی طبیعت است که درختی که در ۸ سال ثمر نداده در ۴ سال آتی هم ثمر نخواهد داد.
امروز کمتر کسی تردید دارد که کلید حل مشکلات مردم به فرموده رهبر عزیز انقلاب تشکیل یک دولت جوان انقلابی کارآمد و دلسوز و پاکدست است. آری پاکدستی شرط لازم و قطعی نماینده جمهور مردم ایران است، چرا که با دستمال کثیف هرگز نمیتوان پاکیزگی به ارمغان آورد.
و اما کارآمدی.
کارآمدی در این دوره از تاریخ تمدن ایران زمین به مانند آب حیات بخش و نوشدارویی حتمی مورد نیاز کشور است. و شاید بتوان به فرمی خلاصه این کارآمدی را در دو واژه کارنامه و برنامه به تصویر کشید. یادمان باشد رئیس دولت ۱۴۰۰ باید عملگرا باشد، نباید تنبل باشد. تنبلی حتی زیبنده شاگرد دبستانی های فارغ از احوال دنیا هم نیست. پس ما را چه میشود اگر برای به دوش کشیدن بار سنگین معیشت مردم به دولتی فرتوت و خسته اعتماد کنیم. یادمان باشد رئیس دولت ۱۴۰۰ باید مردمی باشد، و در کنار مردم. نباید اشرافی و متکبر باشد. تکبر و تبختر حتی زیبنده یک معلم ساده دبستان هم نمیباشد، پس ما را چه میشود اگر رئیس دولتمان از پشت شیشه و باد کولر و با تفرعنی که هیچ نسبتی با گلیم زیر پای رهبری و خانه محقر خمینی (ره) ندارد به فرودستان بنگرد.
رئیس دولت ۱۴۰۰ باید فهم درستی از مساله اقتصاد ایران داشته باشد. نباید متوهم باشد. نباید در آدرس های غلط به دنبال گشودن قفل زندگی این مردم عزتمند باشد. پس ما را چه میشود اگر کسی را انتخاب کنیم که قسم جلاله سه باره برای حل مشکلات بخورد و نهایتا مردم را به آدرس شهری در آن سوی اقیانوس اطلس حواله دهد. رئیس دولت ۱۴۰۰ باید تیم کارآمد و سالم داشته باشد. نباید اطرافیانش مساله دار باشند. نباید هر گوشه ای از دولتش را که کنار بزنی سور و ساتی از کاسبی پر رونق و چرب ولو حلال ببینی، نباید دختر مظلوم وزیر ببینی، نباید برادر صراف ببینی، نباید برادر بانکدار ببینی، نباید وزیر ۱۰۰۰ میلیاردی ببینی، نباید وزیر نوسانگیر از بورس ببینی که از نان خشک سفره ضعیف ترین اقشار جامعه برج و باروی باکینگهام در باستی هیلز و لواسانات ساخته باشد.
رئیس دولت ۱۴۰۰ باید اهل مطالعه و سواد باشد تا هر چیز را قبل از امضا بخواند چرا که نسخه یک پزشک نهایتا فردی را از زندگی ساقط میکند، اما امضای رئیس یک دولت زیر یک برگه ملتی را از حیض انتفاع ساقط مینماید. . خلاصه همانطور که بالاتر گفته شد رئیس دولت ۱۴۰۰ باید کارنامه داشته باشد و برنامه.
و اما بعد...
ورود آیت ا... ابراهیم رئیسی به عرصه انتخاب دولت ۱۴۰۰ شابد همان نقطه روشن انتهای تونل باشد که امید پرپر شده جوان ایرانی زیر چرخ های بولدوزر سوء تدبیر ۸ ساله را زنده نگه داشته و به او یادآور میشود، کسی در قامت قاضی بیش از ۲۰۰۰ بنگاه و کارخانه مهم را بازگشایی کرده و سفره های خالی کثیری را رونق بخشیده و کسی که اراده ای پولادین حلقوم یقه سفیدها و دست اندازان به منابع کشور را فشرده تا بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال برگرددف حال اگر سکان دار مهمترین رکن اجرایی کشور که صاحب اختیار بودجه ۲۲۰۰ هزار میلیارد تومانی سالانه است بشود چه خواهد کرد؟
آری این چنین است که جوانی که با ناامیدی محض به آینده خود مینگریست، چگونه رایحه خوش ساده زیستی مقتدرانه امیدوارش میکند و دنیا خواهد دید که این صداقت چه معجزه ای در فصل معجزه ها خرداد خاطره انگیز رقم خواهد زد.
و اما سخنی با نهادهای نظارتی
همگان دیدند که مدیر و مدبر نبودن منتخب ریاست جمهوری چگونه میتواند نوک پیکان انتقادات را متوجه شورای محترم نگهبان و سایر نهادهای نظارتی بنماید. همگان دیدند که ضد انقلاب نشان دار چگونه ناکارآمدی حتی یک جریان غربگرا را نهایتا در ماشین رسانه ای خود به کل نظام نسبت میدهد و از این آب گل آلود ماهی خود را میگیرد. البته این تشکل سیاسی نه در قامت تعیین تکلیف لکن در قامت یک درخواست سشهروندی و انقلابی از شورای محترم نگهبان تقاضا دارد همچون گذشته این گلوگاه و معبر مهم را به درستی پاسبانی نماید و همانگونه که درخواست مقام معظم رهبری نیز بوده است، بر اساس راهبرد عمل به مر قانون حرکت نماید و راه بر گستاخانی که رسما بیان کرده اند قانون اساسی را قبول ندارند و همزمان نامزد پاسداری از این قانون اساسی که میثاق مشترک شهیدان است نیز شده اند بربندد. و به یاد داشته باشد کسانی نیز هستند که رسما بر علیه قانون اساسی بیانیه نداده اند لکن در روش مسیر بسیار بدتر از لگدمال کردن این میثاق را در پیش گرفته اند.
در آخر ضمن تشکر از همه دلسوزان و فعالان انقلاب اسلامی که رونق بخش انتخابات۱۴۰۰ شده اند و ضمن تشکر از همه عزیزان در شورای ائتلاف که با زحمات شبانه روز در مسیر یک حرکت بالنده و تشکیلاتی منظم قدم برداشته اند، از همه مردم عزیز و آحاد ملت شریف ایران دعوت مینماییم در این انتخاب سرنوشت ساز حضور فعالانه، آگاهانه و اثر بخش داشته باشند. انتخابی که به حق بر همه ما ثابت شد که سرنوشت ساز است و سرنوشت فرزندانمان به آن گره خورده است./ فارس